strona główna
wyszukiwarka zaawansowana szukaj

Polityka Prywatności serwisu DAWRO.pl

 

Jakie dane o Tobie zbieramy?

 

Dane zbierane podczas subskrypcji Newslettra.
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu – subskrypcji Newslettera będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email na który będzie wysyłany Newsletter.

 

Dane zbierane podczas rejestracji do udziału w Aukcji
Zanim będziesz mógł brać aktywny udział w aukcjach  zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, nazwę firmy , adres, numer telefonu, NIP, adres e-mail , hasło.  Podany adres e-mail i hasło będą wykorzystywane przez Ciebie do Logowania się aby móc uczestniczyć w aukcjach.

 

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

 

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

 

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz uczestniczyć w aukcjach.

Dane zbierana podczas rejestracji do udziału w Aukcjach  będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym przygotowania stosownych dokumentów niezbędnych do zakupu wylicytowanej ruchomości podczas udziału w aukcji. Twoje dane będą przekazane firmie , której ruchomości były przez Ciebie licytowane  Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu wylicytowanej ruchomości.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

 

Jeżeli brałeś udział w aukcji ,otrzymasz od nas e-maile dotyczące Twojej licytacji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej licytacji.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą e-mailową nasz Newsletter.

 

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

 

Należy wysłać informację o zmianie danych na adres  aukcje@dawro.pl. Danych użytych podczas licytacji nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią umowy, rachunku lub faktury.

Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

 

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

 

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

 

Zmiany naszej polityki prywatności.

                                                                                     

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

Kontakt

 

Firma zbierająca dane: Dom Aukcyjny Mariola Nosko,

ul. Wodzisławska 8 , 52-017 Wrocław, Polska.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt .

 

samochody poleasingowesamochody poleasingowe
samochody poleasingowe
Praca   Polityka prywatności   Informacje prawne  Cookies

licytacje komornicze

  www.ikomornik.pl
Copyright © Dawro 2013. Wszelkie prawa zastrzeżone